PADAJU SVI REKORDI! Napoli UZIMA Sadika, TRANSFER od koga boli GLAVA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2020, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PADAJU SVI REKORDI! Napoli UZIMA Sadika, TRANSFER od koga boli GLAVA!

Nigerijac na ceni.

Ni Katar, ni Lion, već - Napoli! Umar Sadik se vraća kući, ali ne u Romu iz koje je stigao u Humsku na pozajmicu (uz Partizanovo pravo otkupa ugovora), već u Napoli.

Posle prodaje štopera Strahinje Pavlovića francuskom Monaku za 10.000.000 evra, ponude su stigle i za Filipa Stevanovića, ali bi pre vunderkinda crno-belih ogroman priliv novca osvajaču srpskog Kupa mogao da donese korpulentni napadač.

Trener Parnog valjka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<  Savo Milošević naglašavao je da Partizan neće razmatrati ponude ako nisu od 10 miliona do 15.000.000 evra za Sadika, klubovi iz Katara spremni su bili da isprate tu cifru, ipak, preokret je doprineo da Umar Sadik uskoro ponovo zaigra na italijanskim terenima.

Naime, klub iz Humske dobio je ponudu za najboljeg strelca vrednu 12.000.000 evra. Jedan od najvećih italijanskih klubova i redovni učesnik Lige šampiona Napoli želi Nigerijca u svojim redovima.

Budući da je Partizan već inkasirao Romi 100.000 evra za jednogodišnju pozajmicu strelca 16 golova u jesenjoj sezoni, uz dogovor da crno-beli do juna mogu da ispoštuju klauzulu vrednu 1.600.000 evra, kako bi Sadikov ugovor otkupili od Rome. Dakle, crno-beli imaju pravo kupovine Sadika, koji je još na prvom meču protiv Konahs Kija, a posebno protiv Malatije, pokazao da će biti isplativa investicija.

Međutim, vrlo složene birokratske tačke dogovora između Partizana i Rome predstavljaju jednu od najvećih prepreka u potencijalnom Sadikovom transferu u Napoli. Kako dalje prenosi "Mozzartsport", Roma je pribegla sličnoj finti kao kada je Crvena zvezda prodavala Radonjića u leto 2018. godine. Tada je sportski direktor Monći insistirao da rimski klub dobije 2.000.000 evra, bez obzira na obeštećenje koje pripada timu sa Marakane.

Ista situacija je i sada, samo što Vučica traži da joj se od pomenutih 12.000.000 evra, koliko je Napoli spreman da plati, isplati pet. Generalni direktor crno-belih Miloš Vazura je u četvrtak boravio u Italiji, da li zbog dogovora sa Napolijem oko transfera Sadika ili sa Romom oko zamršene situacije, tek to je samo podgrejalo sumnju u jedan od najvećih transfera u istoriji Humske.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgledaju srpske atletičarke, bliznakinje Anja i Sara Lukić.

👭❤

Објава коју дели Sara Lukic (@saralukicc) дана 8. Сеп 2019. у 2:58 PDT

❄⛄ . . . 📸 @kolimbi

Објава коју дели Sara Lukic (@saralukicc) дана 26. Мај 2019. у 4:52 PDT

❄🏊‍♀️

Објава коју дели Sara Lukic (@saralukicc) дана 26. Апр 2019. у 11:02 PDT

Kaze mama ko da smo bliznakinje bas licimo🙄👭

Објава коју дели Sara Lukic (@saralukicc) дана 13. Јан 2018. у 3:46 PST

👭🔞

Објава коју дели Sara Lukic (@saralukicc) дана 2. Јун 2017. у 10:38 PDT

Bliznacii 👭❤

Објава коју дели Anja Lukić (@anjaalukic) дана 15. Авг 2017. у 3:09 PDT

Braca Sokolovici i sestre Lukic.. cestitke

Објава коју дели Sara Lukic (@saralukicc) дана 6. Авг 2018. у 1:32 PDT
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sve o ugovoru Umara Sadika i da li Roma može da od Partizana traži više od 1.600.000?

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jan.2020

Umar Sadik u fokusu. Dobre igre u jesenjoj polusezoni značajno su podigle cenu i interesovanje za nigerijskog napadača, pa je i šef Partizanovog stručnog štaba Savo Milošević rekao da su crno-beli do sada već odbijali ponude i od 10.000.000 evra za Sadika, dok je MOZZART Sport ranije danas doneo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.