Oglasio se i Emeri, šta kaže o zemljaku koji ga je nasledio na severu Londona?

Izvor: Sportske.net, 20.Dec.2019, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se i Emeri, šta kaže o zemljaku koji ga je nasledio na severu Londona?

Španac je nakon serije loših rezultata ostao bez posla.

Pre nekoliko nedelja Arsenal se rastao sa Unajom Emerijem, nakon serije od sedam mečeva bez trijumfa.

Njega je na klupi na kratko nasledio Fredi Ljungberg, koji je prethodno bio deo stručnog štaba španskog trenera, ali se Šveđanin nije najbolje snašao u novoj ulozi.

Uprava je nakon poraza od Mančester sitija rezultatom 0:3 rešila da reaguje, ubrzali su pregovore sa Mikelom Artetom, koji je danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << postavljen za šefa struke "Tobdžija".

On se tako nakon tri godine vratio na sever prestonice, gde je 2016. godine i okončao fudbalsku karijeru.

Svoj sud o odluci Arsenala da ga zamene Artetom, koji je u prethodne tri godine radio kao pomoćnik Pepu Gvardioli u Mančester sitiju, dao je i Unaj Emeri.

"Zaista je spreman da napravi iskorak.

Bio je i pre u Arsenalu, bio je u Premijer ligi i radio je sa Pepom Gvardiolom. Verujem da je ovo dobra odluka i želim da to bude dobra odluka
", izjavio je doskorašnji trener "Gunera".
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljungberg više nije trener Arsenala, ali bi uskoro mogao da dobije novu šansu?

Izvor: Sportske.net, 20.Dec.2019

Šveđanin se nije najbolje pokazao na klupi "Gunera", ali se mora priznati da je pred sobom imao jako težak zadatak...Nedavno je i ozvaničeno, Arsenal je postavio Mikela Artetu za šefa stručnog štaba...Bivši igrač kluba sa "Emirejtsa" je parafirao saradnju sa "Gunerima" u trajanju od tri i po...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.