Nejmar u suzama, ko je prvi prišao da ga uteši? (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2020, 23:15

Nejmar u suzama, ko je prvi prišao da ga uteši? (foto)

Od njega se najviše očekivalo, ali bio je nemoćan protiv fenomenalnog Nojera.

Minhenski Bajern je, potpuno zasluženo, osvojio titulu prvaka Evrope, šesti put u klupskoj istoriji, posle pobede u Lisabonu nad PSŽ-om od 1:0.

Nejmar je, uz Mbapea i Di Mariju, bio najveća uzdanica ekipe iz Pariza, ali nijedan od njih nije uspeo da nađe put do nreže nesavladivog golmana Bajerna.

Nejmaru je poraz teško pao, odmah po završetku meča je briznuo u plač, a prvi koji je došao da ga uteši bio je David Alaba iz Bajerna.

Foto: Miguel A. Lopes/Pool via AP

-
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Najdirljivija scena na ceremoniji, Nejmarov susret sa ''Klempavkom''! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2020

Kuljaju emocije iz Brazilca....Toliko je želeo da večeras podigne pehar, ali će morati da sačeka neku novu priliku...Nejmar je zaplakao na terenu odmah posle završetka utakmice, kada mu je prišao David Alaba da ga uteši, kao i trener Bajerna Hansi Flik...Ali, snaže emocije pogodile su ga i tokom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.