NOVA ZVEZDA Ovaj bokser samo nokautira i ne zna za poraz

Izvor: Blic, 31.Maj.2015, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA ZVEZDA Ovaj bokser samo nokautira i ne zna za poraz

Entoni Džošua je bokser koji ruši sve pred sobom - ima 13 pobeda iz 13 borbi i svih 13 nokautom, a poslednja žrtva olimpijskog šampiona iz Londona bio je Kevin Džonson.

Džošua (25) je odbranio titulu prvaka sveta u WBC verziji na, malo je reći, dominantan način, pošto je već u drugoj rundi nokautirao rivala, a meč je mogao da se završi i u prvoj kada je 36-godišnji veteran iz SAD bio na konopcima.

Za poznavaoce boksa ništa čudno, jer je Britanac >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svakog svog protivnika pobedio na taj način, ali je ovo svakako veliki uspeh, pošto je Džonson u karijeri poražen samo od Vitalija Klička i Tajsona Fjurija.

"Ovaj meč je pokazao da imam snagu, ali sam mogao i da bude eksplozivniji. Sve ide dobro za sada, ali znam da će biti sve teže i teže. Držaću se ljudi koji su me doveli dovde", poručio je Džošua.

Osim što ga je udarcima ekspresno porazio, Džošua se i u nekoliko navrata smejao protivniku, najviše na kraju, kao odgovor na to što je Džonson "mnogo pričao" uoči borbe, dok je Entoni sve što je imao rekao u ringu.

Džošuu opisuju kao izuzetno tehnički potkovanog, zabavnog i brutalno efikasnog, a novu priliku za dokazivanje imaće 18. juna protiv još nepoznatog rivala.

Pohvale mu stižu sa svih strana, pa i od čuvenog Dejvida Heja, pa nema sumnje da je boks dobio novu zvezdu.

Tonight @anthonyfjoshua did a demolition job in stopping the "unstoppable gate keeper" Johnson. Welcome officially to world class!
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.