Rolan Garos: Ana za četvrtfinale protiv Makarove

Izvor: RTS, 31.Maj.2015, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rolan Garos: Ana za četvrtfinale protiv Makarove

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović igra meč osmine finala Otvorenog prvenstva Francuske, Rolan Garosa, protiv Ruske teniserke Jekaterine Makarove. Prvi reket Srbije i Makarova sastaju se od 11 sati na terenu Suzan Lenglen. Direktan prenos ovog duela možete pratiti na našem Drugom programu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Ana Ivanović je do sada dva puta igrala protiv devete teniserke sveta Makarove i ostvarila jednu pobedu i to u prvom duelu 2010. godine na Ju Es openu, kada je bilo 6:3, 6:2. Makarova je pobedila godinu dana kasnije na Australijan openu, kada je bilo 3:6, 6:4, 10:8.
Makarova je do osmine finala stigla savladavši sunarodnicu Jelenu Vesninu sa 6:2, 6:4, dok je Ana pobedlla Hrvaticu Donu Vekić sa 6:0, 6:3.
Za razliku od prethodna dva kola šampionka iz 2008. godine "letela" je na terenu i za svega 52 minuta stigla do 16 najboljih.
Meč u Parizu, verovovatno će pratiti i Anin dečko, fudbaler Bajerna i kapiten nemačke reprezentacije Bastijan Švajnštajger.

Na terenima Rolan Garosa danas će se naći i Srpski teniser Nenad Zimonjić i Poljak Marcin Matkovski.
Srpsko-poljska kombinacija igraće u nastavku turnira protiv britansko-australijskog para Džejmi Marej/Džon Pirs. Njihov meč je na progamu posle 12.30 časova.
Rolan Garos igra se za ukupni nagradni fond od 28 miliona evra. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO, FOTO) UZ BASTIJANA DO ČETVRTFINALA: Ana Ivanović savladala Makarovu

Izvor: Kurir, 31.Maj.2015

Najbolja srpska teniserka igraće u četvrtfinalu Otvorenog prvenstva Francuske protiv Ukrajinke..PARIZ - Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u četvrtfinale Rolan Garosa pošto je u tri seta bila bolja od Ruskinje Jekaterine Makarove sa 2:1 (7:5, 3:6, 6:1). Ivanovićeva, koju je i na ovom meču...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.