Murinjo: Klupa Čelsija čeka Lamparda, njegovo mesto je nedodirljivo

Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2014, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Klupa Čelsija čeka Lamparda, njegovo mesto je nedodirljivo

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo rekao je da veruje da će se fudbaler Mančester Sitija Frenk Lampard vratiti u londonski klub jednog dana, ali i dodao da bi mogao da bude uspešan i u trenerskoj karijeri.

Lampard je letos napustio Čelsi nakon 13 provedenih godina u klubu i prešao u Njujork, ali je zbog pauze u MLS ligi odlučio da narednih šest meseci odigra na pozajmici u Mančester Sitiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

"Klub mu je predložio da može da se vrati kada god bude poželeo, a to su bile reči predsednika Romana Abramoviča. Verujem da još nije promenio mišljenje, iako je prešao u Siti. To je normalan period u karijeri, odabrao je da pređe u Njujork, pa u Siti i ima puno pravo na to. Njegovo mesto u istoriji Čelsija je nedodirljivo i verujem da će se jednog dana vratiti, možda i kao menadžer, mislim da bi bio uspešan", rekao je Murinjo novinarima uoči meča sa Građanima.

Lampard je za Plavce odigrao 648 utakmica i postigao 211 golova, a osvojio je tri titule Premijer lige, Ligu šampiona, četiri FA kupa, dva Liga kupa, dva Komjuniti šilda i Ligu Evrope.

U nedelju je na programu meč petog kola Premijer lige između Sitija i Čelsija i biće jako neobično videti Lamparda da predvodi ekipu Sitija protiv svog doskorašnjeg kluba.

"Mislim da Siti isti tim kao prošle sezone, dok smo mi mnogo napredovali. Dobro smo se pojačali, ali i mi imao dosta mana, ali ćemo ih ispraviti. Nisam zadovoljan trenutnim igrama, želimo još bolje i želim da sve bude perfektno. Moramo još dosta da radimo", zaključio je Portugalac.

Utakmica između Sitija i Čelsija igra se od 17 sati na Etihadu.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Morinjove "igrice": Lampard bi bio dobar Čelsijev menadžer

Izvor: RTS, 20.Sep.2014

Menadžer Čelsija Žoze Morinjo rekao je da veruje da će se fudbaler Mančester sitija Frenk Lampard jednog dana vratiti u londonski klub, ali i dodao da bi mogao da bude uspešan i u trenerskoj karijeri...Žoze Morinjo ponovo igra "mentalne igre" – pred derbi sa Sitijem "specijalni" kaže da bi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.