Izvor: RTS, 01.Okt.2020, 01:05

Milojević bolji od Krajinovića u srpskom duelu u Parizu

Srpski derbi između Filipa Krajinovića i Nikole Milojevića drugog dana Rolan Garosa pripao je, na ATP listi slabije plasiranom, Nikoli - 1:3 (4:6, 6:3, 3:6, 1:6).
Mladi srpski teniser Nikola Milojević priredio je danas veliko iznenađenje u prvom kolu Rolan Garosa, pošto je pobedio zemljaka Filipa Krajinovića.

Milojević, trenutno 144. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << teniser sveta, u glavni žreb ušao je kroz kvalifikacije i prvi put u karijeri igrao je meč na grend-slemu, ali ga to nije sprečilo da odigra sjajno i izbaci 29. na listi.
Njegov naredni rival biće pobednik duela Artur Ridernek - Aljaž Bedene.
Rolan Garos igra se za ukupni nagradni fond od 38 miliona evra.
 
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Milojević zaustavljen u drugom kolu Rolan Garosa

Izvor: B92, 01.Okt.2020

Srpski teniser Nikola Milojević nije uspeo da se plasira u treće kolo Rolan Garosa, pošto je posle četiri seta poražen od Aljaža Bedenea.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.