Lagana trojka Partizana

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Okt.2010, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lagana trojka Partizana

PartizanJagodina 3:0 (0:0)
Stadion: Partizana. Gledalaca: 5.000. Sudija: Miodrag Gogić. Strelci: Moreira u 52, Ilijev u 86. i Petrović u 90+3 minutu.
PARTIZAN: Stojković, Miljković, Lazevski, Krstajić, Smiljanić, Tomić (od 46. Ilijev), Ilić, Moreira, Boja (od 83. Petrović), Kleo (od 65. Babović).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> JAGODINA: Bondžulić, Simić (od 11. M. Živković), Protić, Ilić, Nastić, Đilas, B. Živković, Beljić, Bojović (od 60. Đenić), Ognjenović (od 67. Vusljanin), Šljivić.

Partizan je slavio pobedu protiv Jagodine na svom stadionu – 3:0 (0:0). Parni valjak je proradio u drugom poluvremenu, a goste je načeo strelac pobedonosnog gola u večitom derbiju, Almami Moreira u 52. minutu. Kad već pominjemo derbi, asistent pogotka je i ovoga puta bio Kleo.
Pobednik je odlučen u završnici meča, a prednost je udvostručio Ivica Ilijev u 86. minutu, koji nije imao problema da savlada golmana „ćurana“ Bondžulića. U poslednjim trenucima meča Stefan Babović je oboren u šesnaestercu gostiju, a sudija Miodrag Gogić je pokazao na belu tačku. Precizan sa jedanaesterca bio je Radosav Petrović u 90+3 minutu.
Ispostavilo se da su izmene trenera crno-belih Aleksandra Stanojevića bile sjajne. Ilijev i Petrović koji su ušli u drugom poluvremenu postigli su golove, a i treća izmena je dala doprinos, s obzirom da je Babović iznudio jedanaesterac.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu,   Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Partizan - Jagodina 3:0 (video)

Izvor: SrbijaNet.rs, 30.Okt.2010

U desetom kolu fudbalskog prvenstva Srbije, večeras u Beogradu pred oko 5.000 gledalaca fudbaleri Partizana savladali su Jagodinu sa 3:0 (0:0). Strelci su bili: Moreira u 52, Iliev u 86. i Petrović iz penala u 90.minutu.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.