Kolarov: Ne potcenjujemo nikoga, ali su nam Portugalija i Ukrajina rivali za plasman na EP

Izvor: Vesti-online.com, 02.Dec.2018, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarov: Ne potcenjujemo nikoga, ali su nam Portugalija i Ukrajina rivali za plasman na EP

Fudbaleri Srbije će se sa Portugalom, Ukrajinom, Litvanijom i Luksemburgom boriti za odlazak na Evropsko prvenstvo, a kapiten Aleksandar Kolarov bio je zadovoljan sa kim će se Orlovi nadmetati u okviru grupe B.

Na papiru su Litvanija i Luksemburg autsajderi, dok će se preostale tri reprezentacije boriti za odlazak na šampionat. Sa tom opštom ocenom je saglasan i Kolarov.

- Zadovoljni smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << žrebom. Portugal je aktuelni prvak Evrope, Ukrajina i mi smo željni dobrog rezultata, a Litvanija i Luksemburg kreću iz malo nezgodnije pozicije. Borićemo se sa Ukrajinom i Portugalom za prva dva mesta, bez namere da potcenimo Luksemburg i Litvaniju, koje takođe imaju kvalitet. Moramo dobro da se pripremimo jer se kvalifikacije održavaju praktično u svega nekoliko meseci - istakao je Kolarov.
Pogledaj vesti o: Litvanija,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.