Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Dec.2018, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić zadovoljan žrebom

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da je zadovoljan današnjim žrebom i ocenio da će se njegova ekipa boriti sa Portugalom i Ukrajinom za prva dva mesta u grupi, koje vode na Evropsko prvenstvo 2020. godine.

"Možemo da budemo zadovoljni. Grupa možda nije toliko atraktivna, ali svakako je dobra, jaka i neizvesna. Portugal kao nosilac grupe i aktuelni prvak Evrope, odosno >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Ukrajina i mi, selekcije su koje će se boriti za dva mesta koje vode na Evropsko prvenstvo", rekao je Krstajić za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Žrebom u Dablinu odlučeno je da će Srbija u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine igrati u Grupi B sa prvakom Evrope Portugalom, Ukrajinom, Litvanijom i Luksemburgom.

"Zadovoljni smo žrebom. Portugal je favorit, Ukrajina i mi smo sličnog kvaliteta, a Litvanija i Luksemburg kreću iz malo nezgodnije pozicije. Borićemo se sa Ukrajinom i Portugalom za prva dva mesta, bez namere da potcenimo Luksemburg i Litvaniju koje takođe imaju svoj kvalitet. Moramo dobro da se pripremimo jer se kvalifikacije održavaju praktično u svega nekoliko meseci", rekao je kapiten Srbije Aleksandar Kolarov.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Italija i BiH zajedno u grupi, šta kažu o žrebu?

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2018

Danas je obavljen žreb kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine...Selektor fudbalske reprezentacije Italije Roberto Manćini rekao je da je zadovoljan današnjim žrebom za kvalifikacije za Euro 2020. godine..."Na papiru izgleda da je dobra grupa, ali moramo da pobedimo na terenu. Želimo da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.