Kakva Mala Nevesta - Pogledajte kako Ani stoji indijska nošnja! (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2015, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakva 'Mala Nevesta' - Pogledajte kako Ani stoji indijska nošnja! (foto)

Srpska teniserka Ana Ivanović nalazi se na "proputovanju" zemljama jugoistočne Azije, a po dolasku u Indiju zablistala je u tradicionalnoj nošnji te zemlje.

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović poslednji mesec u godini na izmaku provodi u zemljama jugoistočne Azije gde sa svojim kolegama i koleginicama učestvuje na Internacionalnoj premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << teniskoj ligi.

Revijalno takmičenje održava se u Japanu, Filipinima, Indiji, Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Singapuru, a teniska svita trenutno boravi u Nju Delhiju.

Odmah po dolasku u indijsku prestonicu Ana Ivanović je zablistala u tradicionalnoj nošnji te zemlje pokazavši tako da izgleda prelepo šta god da ima na sebi.

Evo i fotografije u sariju koju je Ana Ivanović postavila na svoj "Instagram" profil.

Greetings from #India. I arrived in #Delhi and of course I had to try the traditional Indian #saree while I am here designed by the wonderful @SABYASACHIOFFICIAL. What do you think guys? #WhenInIndia #Travels #Bollywood

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Dec 9, 2015 at 10:24pm PST
Pogledaj vesti o: Serija Mala Nevesta,   Japan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako vam se sviđa Ana u indijskoj narodnoj nošnji?

Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2015

Gde god se pojavi Ana Ivanović pleni lepotom, šarmom. Tako je i u Indiji, gde trenutno boravi lepa Srpkinja na turniru u okviru "Teniske Premijer lige"...Ana je obukla sari, haljinu koju žene tradicionalno nose u Indiji...- Morala sam da je probam - napisala je Ivanovićeva na Tviteru...Traditional...

Nastavak na Vesti-online.com...

(FOTO) MA, KAKVA MALA NEVESTA: Pogledajte kako Ani Ivanović stoji indijska sari nošnja

Izvor: Kurir, 10.Dec.2015

Najbolja srpska teniserka, Ana Ivanović nalazi se trenutno u Indiji, gde trenutno nastupa na Internacionalnoj premijer teniskoj ligi...Boravak u glavnom gradu Indije Nju Delhiju lepa srpska teniserka je iskoristila isproba tradicionalnu indijsku sari nošnju...Ivanovićeva je pitala fanove šta misle...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.