Javio se Ožegović iz Turske i to sa dobrim vestima!

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2020, 13:40

Javio se Ožegović iz Turske i to sa dobrim vestima!

Najgore je prošlo.

Fudbalsku javnost u Srbiji je juče zabrinula vest o zdravstvenom stanju nekadašnjeg napadača Partizana i Crvene zvezde Ognjena Ožegovića koji se bori sa koronavirusom.

Napadač turske Adane odazvao se pozivu novinara i u izjavi za Telegraf istakao da se trenutno oseća mnogo bolje.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

"Upravo sam pušten iz bolnice i sve je u najboljem redu, ono najgore je iza mene. Vest o mom zdravstvenom stanju je stigla kasno do srpske javnosti, pa je došlo do zabune i male panike, a već tada je sve zapravo bilo gotovo"
, kazao je Ožegović.

Protekla nedelja bila je veoma teška za njega.



"Primljen sam u bolnicu pre sedam dana i to u veoma lošem stanju, loše sam se osećao nekoliko dana. Na sreću, imao sam pravu negu lekara ovde i sve se završilo na najbolji način, pa ću od danas nastaviti oporavak kod kuće. Hvala na brizi svima koji su zvali i interesovali se za moje zdravlje"
, rekao je on.
Pogledaj vesti o: Turska,   Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.