Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2020, 04:14

I Nagelsman besan: Čisto foliranje, tužna odluka, šta su gledali u VAR sobi?!

"Mislim da Pariz nije imao realne šanse u igri", kazao mladi stručnjak

Nezadovoljan je i ljut posle utakmice na Parku prinčeva bio Tomas Tuhel, a ista situacija i sa šefom struke RB Lajpciga. Najtalentovaniji trener Evrope kazao je da mu nije jasno kako VAR sobi nisu konstatovali da je Anhel Di Marija isfolirao najstrožu kaznu u duelu sa Marcelonom Zabicerom.

Zahvaljujući golu sa bele >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tačke u ranoj fazi utakmice PSŽ je slavio protiv nemačkog sastava i sada ima bolji međusobni skor. A to znači da Lajpcig ispada ukoliko takmičenje završi s jednakim brojem bodova kao francuski predstavnik. Sve pod pretpostvakom da Mančester Junajted ostane prvi u ovoj grupi...

"Mislim da Pariz nije imao realne šanse u igri, a penal je bio komičan", kazao je Nagelsman u razgovoru za nemački Skaj. "Onakva odluka na nivou Lige šampiona - to je zaista tužno. Bilo je čisto foliranje, nikakav kontakt. Sudiije iz VAR sobe verovatno su gledale neku drugu utakmicu".

Mladi stručnjak je svestan da je sada Lajpcig u dosta teškoj poziciji...

"Ponekad razliku u fudbalu naprave nijanse. Ovoga puta to je bila sudijska odluka. Bilo bi lepo da smo sami sebe nagradili u finišu. Sada nemamo dobru situaciju u grupi, moramo da dobijemo preostale dve utakmice i da se nadamo da Pariz to neće učiniti", zaključio je Nagelsman.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta kažete o penalu nad Di Marijom?! Nagelsman kipti! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2020

Ne toliko sportski potez Argentinca...Sinoć je u derbiju grupe H, PSŽ uspeo minimalnim rezultatom da savlada RB Lajcpig. Ipak, francuski predstavnik je do gola došao posle kontroverznog penala nad Di Marijom...Deluje da je iskusni Argentinac prelako pao posle duela sa Sabicerom, Nejmaru je preostao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.