Šta kažete o penalu nad Di Marijom?! Nagelsman kipti! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2020, 11:06

Šta kažete o penalu nad Di Marijom?! Nagelsman kipti! (video)

Ne toliko sportski potez Argentinca.

Sinoć je u derbiju grupe H, PSŽ uspeo minimalnim rezultatom da savlada RB Lajcpig. Ipak, francuski predstavnik je do gola došao posle kontroverznog penala nad Di Marijom.

Deluje da je iskusni Argentinac prelako pao posle duela sa Sabicerom, Nejmaru je preostao lakši deo posla. Celu situaciju možete videti OVDE.

Tuhel je po kraju meča na konferenciji rekao da nema za šta da se izvinjava, njegov mlađi sunarodnik Nagelsman >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je odluku nazvao tužnom.

"Mislim da Pariz nije imao pravu šansu u meču a penal je bio šala. Takva odluka na ovakvom nivou takmičenje - to je stvarno tužno. To je bilo simuliranje, kontakt nije postojao. VAR je verovatno gledao drugu utakmicu. Nekada nebuloze naprave razliku. Sada imamo lošije karte u grupi, moramo da dobijemo preostale dve utakmice nadajući se da Pariz neće uspeti u tome", izjavio je trener Lajpciga.

Veliki previd ostavlja "bikove" na trećoj poziciji sa šest osvojenih bodova, PSŽ je ispred njih sa istim brojem bodova, ali boljom gol-razlikom dok je Mančester Junajted prvi sa devet bodova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.