Šta kažete o penalu nad Di Marijom?! Nagelsman kipti!

Autor: Stefan Matić
sreda 25.11.2020.
09:59
Izvor: Sportske.net

Ne toliko sportski potez Argentinca.

EPA-EFE/David Ramos / POOL
EPA-EFE/David Ramos / POOL

Povezane vesti

Sinoć je u derbiju grupe H, PSŽ uspeo minimalnim rezultatom da savlada RB Lajcpig. Ipak, francuski predstavnik je do gola došao posle kontroverznog penala nad Di Marijom.

Deluje da je iskusni Argentinac prelako pao posle duela sa Sabicerom, Nejmaru je preostao lakši deo posla. Celu situaciju možete videti OVDE.

Tuhel je po kraju meča na konferenciji rekao da nema za šta da se izvinjava, njegov mlađi sunarodnik Nagelsman je odluku nazvao tužnom.

"Mislim da Pariz nije imao pravu šansu u meču a penal je bio šala. Takva odluka na ovakvom nivou takmičenje - to je stvarno tužno. To je bilo simuliranje, kontakt nije postojao. VAR je verovatno gledao drugu utakmicu. Nekada nebuloze naprave razliku. Sada imamo lošije karte u grupi, moramo da dobijemo preostale dve utakmice nadajući se da Pariz neće uspeti u tome", izjavio je trener Lajpciga.

Veliki previd ostavlja "bikove" na trećoj poziciji sa šest osvojenih bodova, PSŽ je ispred njih sa istim brojem bodova, ali boljom gol-razlikom dok je Mančester Junajted prvi sa devet bodova.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 25.11.2020
12:16

Ljigavac Argentinski!

avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 25.11.2020
11:11

Gde su sad svi oni pantici i sojici koji sire price da sa tehnologijom VAR resavamo sve probleme u srpskom fudbalu. Isti ti ce sa prvi zalliti protiv VAR tehnologije kad ona stigne u Srbiju, a kad ne bude onako kako to samo oni zele. VAR tehnollogija je najveca prevara i sluzi samo da se zamazu oci slepcima jer opet ce o svemu da odlucuje glavni sudija i gledace se snimak samo kad on to odobri. Zar neko normalan ciste pameti i zdravog razuma misi da ce recimo danilo, srdjan, simo ili piper da dozvoli gledanje snimka posle neke sumnjive situacije koja ide u prilog klubu kojeg oni odrzavaju na vestackom disanju, a osle cega iz istog kluba pisu saopstenja i vredjaju zenu i dete golmana Zvezde. Svi problemi u srpskom sportu ce biti reseni samo onda kad vise ne bude postojalo to jugoslovensko sortsko drustvo jer vece zlo od njega za srski sport ne postoji.

avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 25.11.2020
12:15
avatar
crno-crveno
Wednesday, 25.11.2020
14:36

Pa var je u redu samo treba uvesti pravo čelendza tj trener da ima pravo trazi čelendz