Hrvatskim navijačima četiri meseca zatvora zbog nereda u Parizu

Izvor: Blic, 09.Nov.2012, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatskim navijačima četiri meseca zatvora zbog nereda u Parizu

Sud u Parizu osudio je na četiri meseca zatvora trojicu hrvatskih navijača, koji su dan pred meč Lige šampiona između PSŽa i Dinama, učestvovali u neredima u centru Pariza.

Kod osuđenih navijača prilikom hapšenja pronađeni su komadi oružja.

Sud je izrekao i novčanu kaznu u rasponu od 800 do 1.000 evra trojici navijača PSŽ-a.

Sud je istakao da su hrvatski navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stigli u francusku prestonicu sa jedini ciljem - da izazovu nerede.

Utakmica između PSŽ-a i Dinama zavrsena je pobedom Parižana od 4:0.

Povezane vesti: Francuska policija zabranila zagrebačkim Bed blu bojsima dolazak u Pariz PSŽ upozorava: huligani stižu u Zagreb Igrači Dinama u očaju: odriču se 134.000 evra i "kupuju" navijače za meč sa PSŽ-om! Strah od Zagreba: PSŽ ne vodi navijače na meč sa Dinamom u LŠ
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Hrvatskim navijačima četiri mjeseca zatvora

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Nov.2012

PARIZ - Sud u Parizu osudio je danas na četiri mjeseca zatvora trojicu hrvatskih navijača, koji su dan pred meč Lige šampiona između PSŽ-a i Dinama, učestvovali u neredima u centru Pariza.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.