FIFA kaznila Grke, ali i Bosance zbog divljanja u Pireju (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Dec.2016, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA kaznila Grke, ali i Bosance zbog divljanja u Pireju (VIDEO)

Svetska fudbalska federacija (FIFA) izrekla je kazne fudbalskim savezima Grčke i Bosne i Hercegovine zbog incidenata na kvalifikacionoj utakmici za Mundijal, odigranoj u novembru.

Grčki savez moraće da isplati 80.000 franaka zbog ponašanja navijača, pogotovo zbog političke poruke na transparentu "nož, žica, Srebrenica".

Kazna za bosansko-hercegovački savez je 25.000 franaka zbog nereda koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << su na stadionu “Georgios Karaiskakis”.

Inače, sankcionisani su savezi Ukrajine i Engleske sa po 60.000, odnosno 45.000 franaka, takođe zbog političkih poruka i ispada navijača.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FIFA kaznila Grčku i BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Dec.2016

Fudbalski savez Grčke kažnjen je sa 80.000 švajcarskih franaka (oko 75.000 eura) zbog incidenta na kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo u Rusiji protiv BiH (1:1) odigranoj u Pireju, saznaju "Nezavisne"...FIFA je Grke kaznila zbog spornog transparenta ''Nož, žica, Srebrenica'' koji se...

Nastavak na Nezavisne Novine...

SVE ZBOG SRBIJE: FIFA kaznila Ukrajince i Grke! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2016

Svetska kuća fudbala nema milosti...FIFA je kaznila FS Grčke i FS Ukrajine a obe kazne imaju veze sa Srbijom. Grci su kažnjeni sa 80.000 franaka posle transparenta navijača "Nož, žica, Srebrenica" tokom kvalifikacionom meča protiv Bosne i Hercegovine odigranog u Atini, a istovremeno je FS BiH...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.