EL: Teodosić i Hajns umirili Budiveljnik

Izvor: Sportal.rs, 29.Nov.2013, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Teodosić i Hajns umirili Budiveljnik

Košarkaši moskovskog CSKA opravdali su ulogu favorita u duelu sa Budiveljnikom u okviru 7. kola grupe A Evrolige. Tim Etorea Mesine je kao gost savladao ukrajinskog predstavnika rezultatom 82:74, došao do pete pobede, ali i sprečio legiju stranaca iz Kijeva da drugim trijumfom "pobegne" Partizanu u borbi za poslednje mesto koje vodi u Top 16 fazu.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CSKA još jednom odigrao za Partizan: Budiveljnik pao u Kijevu, sada ostaje teži deo posla...

Izvor: MozzartSport.com, 29.Nov.2013

Košarkaši CSKA nisu razočarali na gostovanju u Kijevu - u jednom vrlo interesantnom meču tim Etorea Mesine opravdao je ulogu favorita i savladao Budivljenik, čime je ostavio kakvu-takvu nadu Partizanu da može do TOP 16 faze - 82:74.  Iako je domaćin imao svojih prilika da slomi otpor rivala i...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.