Čudo neviđeno u Istanbulu – ne pomaže ni magični Dončić, Galata ubila Kralja! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 02.Mar.2017, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudo neviđeno u Istanbulu – ne pomaže ni magični Dončić, Galata ubila Kralja! (VIDEO)

Desetkovani tim iz Istanbula bolji od Madriđana – 87:84

Čudo neviđeno u Istanbulu! Trebalo je to po svim paramterima da bude obična igra mačke i miša, meč u kojem će Real Madrid surovo da demonstrira moć... Galatasaraj je bio ophrvan problemima, ove sedmice klub je suspendovao Blejk Šilba i Preldžića, ali su na svom parketu udarili šamarčinu nadmenim Madriđanima – 87:84.

Turski predstavnik u Evroligi je do pobede stigao u neizvesnoj završinici, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mada je više od tri četvrtine bio gazda dešavanja na parketu dvorane Abdi i Pekči.

Prednost Galatsaraja je u jednom trenutku iznosili 18 poena. Sve su odrađivali Micov, Tajus i Austin Dej. Verovatno su navijači Galate u neverici trljali oči, gledajući kako njihov tim rašrafljuje na sitne komade tim Pabla Lasa.

Igrao se poslednji minut treće četvrtine kada je nestvarnom trojkom iz okreta Luka Dončić pokrenuo Realovu mašinu. Mladi Slovenac ponovo je bio pokretač svega pozitivnog u timu Reala. Kao što smo napisali on je pokrenuo seriju, pa je Real uspeo da uhvati vođst vo u jedbnom trenutku.

Međutim, Tajus i Ostin Dej su zadovoljili pravdu. Stvarno, ne bi bilo pošteno da se Real izvukao protiv desetkovanog tima.

Najefikasniji u redovima Real Madrida bio je Luka Dončić. On je upisao 13 poena,imao osam skokova i isto toliko asistencija. Indeks uspešnosti 26- Međutim, pet sekundi pre kraja Dončić je promašio put za tri poena i tu je svakoj priči došao kraj.



Najefikasniji u redovima Galate bio je Dej sa 20 poena, a odličan je bio i Vladimir Micov sa 12 poena i čestiri asistencije.

Kod Madriđana Rendolf je upisao 16, Dončić 13, a Ljulj deset.

Madriđani su doživeli šesti poraz u sezoni

(Foto Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.