Izvor: RTS, 23.Apr.2021, 21:30

CSKA na korak do plasmana na fajnal-for, sjajna partija Gudurića

Košarkaši moskovskog CSKA savladali su i u drugoj utakmici četvrtfinalne serije ekipu Fenerbahčea (ovoga puta sa 78:67) i sada ih jedna pobeda deli od plasmana na fajnal-for Evrolige. Uprkos porazu, Marko Gudurić je bio najbolji košarkaš susreta.
Nakon početnog, istina minimalnog vođstva Fenerbahčea, CSKA je polako počeo da podiže nivo igre a to se, postepeno, odražavalo i na semaforu.

Ruski tim je na odmor odneo prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od osam poena. U trećoj četvrtini Fenerbahče je uspevao u dba navrata da dođe na koš zaostatka, ali ekipa koju predvodi Igor Kokoškov nikako nije uspevala tu prednost potpuno da neutrališe.
Naposletku je CSKA do najveće prednosti stigao upravo u finišu susreta.
Naredni duel dva tima, potencijalno odlučujući, igra se u Istanbulu kroz pet dana.
Danijel Heket je bio bolji od ostalih u timu CSKA sa 14 poena i devet asistencija. Šengelija je postigao 11 poena.
Daleko najbolji pojedinac susreta, međutim, bio je Marko Gudurić sa 27 poena, dva skoka i tri asistencije. On je bio jedini košarkaš svog tima koji je stigao do dvocifrenog broja poena.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Evroliga

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Beron tragičar drame u Blaugrani – Barsa uzvratila udarac VIDEO

Izvor: B92, 23.Apr.2021

U drugoj utakmici četvrtinala plej-ofa Evrolige Barselona je savladala Zenit posle produžetka rezultatom 81:78 i tako izjednačila rezultat u seriji...Pre dve večeri su gosti iz Sankt Peterburga iznenadili najbolji tim ligaškog dela, a nije bilo daleko od toga da se i ovog puta ponovi sličan scenario...Opet...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.