Ajzea Tomas je imao perfektno veče!

Izvor: Mondo, 03.Maj.2017, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajzea Tomas je imao perfektno veče!

Boston vodi protiv Vašingtona 2:0, Golden Stejt poveo protiv Jute.

Da postigne 53 poena!

Nema potrebe isticati da je upravo on bio najzaslužniji što je Boston u polufinalu Istočne konferencije protiv Vašingtona poveo 2:0.

Seltiksi su slavili 129:119!

Utakmica je rešena posle dodatnih pet poena, a priliku da u produžetku stigne do trijumfa Bostonu je obezbedio upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Tomas, preciznim izvođenjem slobodnih bacanja. Briljirao je i u tih poslednjih pet minuta, kada je nanizao još devet poena.

I Vašington je imao vrlo raspoloženog Džona Vola, ali ne toliko koliko je Ajzea bio. Vol je ubacio 40 poena i imao je 13 skokova.



Izvor: YouTube

Golden Stejt nastavlja ka finalu!

Stef Kari i društvo savladali su Jutu 106:94 i stigli do prvog poena u polufinalu konferencije.

Poeni su u pobedničkoj ekipi bili lepo raspoređeni: Kari je postigao 22, Kevin Durant 17, a Klej Tompson 15 poena. Zapaženu ulogu imao je Drejmond Grin sa 17 poena, osam skokova, šest asistencija, dve ukradene lopte i dve blokade.

Kod Jute su najbolji bili Rudi Gober sa 13 poena i osam skokova i Gordon Hejvord sa 12 poena i četiri skoka.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.