Izvor: MozzartSport.com, 31.Jul.2021, 21:55

AZIJA: Oskar kumovao pobedi Šangaj Porta u gradskom derbiju, Ćeran sa kreča pogurao Pahtakor do trijumfa

Pogledajte rezime najvažnijih utakmica sa azijskog kontinenta

HEBEJ – TJANĐIN – 2:1 (2:1)

(Fudbal, Kina 1)

Naleteo je Hebej na pravog protivnika. Oscilacije nestaju kada je sa druge strane Tjanđin, za sve. Odbranio je Hebej domaći teren, vezao dve pobede i probio se do drugog mesta u svoj grupi. Žang je doveo domažina u vođstvo, gosti su sa “kreča” poravnali rezultat, ali je Hebej do poluvremena pronašao novu pukotinu u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odbrani Tjanđina.

ŠANGAJ PORT – ŠANGAJ ŠENHUA – 1:0 (1:0)

(Fudbal, Kina 1)

Jedan hitac bio je presudan. A, ponovo je “svoje prste” morao da umeša Oskar. Ne ide Šangaj Portu kada spava Brazlac, ali danas je bio onaj pravi. Spojio je sa golom napadača Lija u završnici prvog poluvremena. Gradski rival odgovor nije imao. Ostao je nem.

BELESTIJER – JANG LAJONS – 2:3 (0:2)

(Fudbal, Singapur 1)

Biju se Belestijer i Jang Lajonsi na začelju, niko ne bi da završi sezonu sa “fenjerom u rukama”. Ali, neka od ove dve ekipe će morati da ga ponesu u iduću sezonu. Jang Lajonsi su trijumfom na strani zadržali šanse da izbegnu tu “čast”. Imali su dva gola prednosti u prvom poluvremenu, prerano se opustili, ali domaćin nije bio kadar da sačuva mrežu u nastavku. Dva data gola pala su u vodu, Stjuart je zapečatio sudbinu domaćinu.

PAHTAKOR – BUNJODKOR – 1:0 (1:0)

(Fudbal, Uzbekistan 1)

Najavljivao je Bunjodkor da će biti učesnik šampionske trke, ali je već na polovini sezone iz nje ispao. Pahtakor je to samo potvrdio u meču koji bi trebalo da bude derbi. A, nije bio. Ipak, nije lako bilo otvoriti goste i slaviti. Pobedonosni gol pao je u nadoknadi prvog poluvremena, a u heroja je izrastao Dragan Ćeran. Hladnokrvno je realizovao jedanaesterac.

SOGDIJANA – AGMK – 0:0

(Fudbal, Uzbekistan 1)

Malo toga ponudili su Sogdijana i AGMK. Tome se najviše obradovao Pahtakor, kojem je naruku išao njihov remi. Lider je uvećao bodovnu prednost, šepuri se na vrhu i krupnim koracima grabi ka šampionskom zvanju. Konkretnija je bila Sogdijana, ali lopta nije htela u mrežu.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

AZIJA: Suvon drma ozbiljna kriza, Daegu i Pohang ni izbliza kao u Ligi šampiona

Izvor: MozzartSport.com, 01.Avg.2021, 20:34

Pogledajte rezime najvažnijih utakmica sa azijskog kontinenta..TANDŽONG PAGAR – GEJLANG JUNAJTED – 1:3 (0:3)..(Fudbal, Singapur 1)..Predaleko su Pagar i Gejlang od borbe za AFC kup, ali ih to nije sputalo da odigraju odličnu utakmicu. Naročito goste, koji u ostatku sezone mogli svakome da budu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.