(©AFP)
(©AFP)

AZIJA: Suvon drma ozbiljna kriza, Daegu i Pohang ni izbliza kao u Ligi šampiona

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.08.21. | 20:28

Pogledajte rezime najvažnijih utakmica sa azijskog kontinenta

TANDŽONG PAGAR – GEJLANG JUNAJTED – 1:3 (0:3)

Izabrane vesti

(Fudbal, Singapur 1)

Predaleko su Pagar i Gejlang od borbe za AFC kup, ali ih to nije sputalo da odigraju odličnu utakmicu. Naročito goste, koji u ostatku sezone mogli svakome da budu “kost u grlu”. Zatvorio je Junajted meč već u prvom poluvremenu. Spakovao je tri komada. U nastavku je Pagar uspeo samo da ublaži razliku na semaforu.

DAEGU – POHANG – 1:1 (1:0)

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Derbi kola, učesnika omsine finala Lige šampiona Azije završen je podelom bodova na ravne časti. Ipak, slađi bod ide Pohangu. Ne samo iz razloga što je u smiraj meča došao do izjednačenja, već i iz razloga što je Pohang odaljio Daegu od prvog mesta. Učinio je uslugu Ulsanu.

KANGVON – SUVON – 3:0 (1:0)

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Sada se u Suvonu može govoriti o krizi. Ozbiljno je. Treći poraz u nizu. Sa druge strane, Kangvon će neo vreme biti miran, prekinuo je lošu seriju rezultata na sjajan način. Deklasirao je jednog od pretendenata na tron. Otvorio je Kangvon goste u pravom trenutku – sredinom prvog poluvremena. A, dokrajčio sa dva gola u nastavku. Izdanje dostojno gornjeg doma.

KVANGDŽU – SONGNAM – 0:0

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Dva najslabija tima K-lige pokazala su zašto sun a tim mestima gde jesu – na samom začelju. Nisu pokazali ama baš ništa, golovi su izostali i sa ovakvim partijama ne mogu se nadati da će odmaći sa dna tabele.

PNOM PEN – NAGA VORLD – 1:1 (0:1)

(Fudbal, Kambodža 1)

Derbi vrha u Kambodži doneo je velika uzbuđenja u završnicama oba poluvremena, ali ne i pobednika. Podelili su plen Pnom Pen i Naga Vorld u prestonici Kambodže. Gosti su u sudijskoj nadoknadi prvog dela igre preko Borija poveli, da bi Souza doneo izjedanačenje Pnom Penu u 83. minutu

KOKAND – NAVBAHOR – 1:2 (0:1)

(Fudbal, Uzbekistan 1)

Seriji užasnih rezultata Kokanda nema kraja. U stanju nervnog rastrojstva su svi u klubu, ne vuku se rionalni potezi, smirenost je odavno isparila. Izgubio je Kokand i petu od poslednjih šest utakmica, a trijumf Navbahora režirali su Ahmedov i Telijahov. Domaćin je u 95. minutu uspeo da prepolovi zaostatak, ali vremena nije bilo da se izbegne novi poraz.


tagovi

Azijarezzime

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara