Slobodi Mićalović oktobarska nagrada grada Leskovca

Izvor: juGmedia, 06.Okt.2015, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slobodi Mićalović oktobarska nagrada grada Leskovca

LESKOVAC – Oktobarsku nagradu u vidu medalje, druge po važnosti nagrade povodom Dana Leskovca, dobiće popularna glumica Sloboda Mićalović, kao još 4 dekana fakulteta Niškog univeziteta koji su poreklom Leskovčani.

Ovo visoko priznanje zaslužio je i dekan Medicinskog fakulteta Steva Ilić, koji je ove godine otišao u penziju, zatim, Petar Mitković, dekan niškog Građevinskog fakulteta,  Jadranka Đurović >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << – Todorović, koja je stupila na mesto dekana Ekonomskog fakulteta u Nišu 1. oktobra ove godine, inače sestra leskovačkog lidera SPS Aleksandra Đurovića, kao i Suzana Kostić, dekan Fakulteta Umetnosti u Nišu.

Komisija koja je odlučivala o dodeli priznanja, po rečima gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića, izabrala je prave ljude.

“Jako smo zadovoljni što takve ljude imamo na pravim pozicijama. To su ljudi koji edukuju mlade ljude i one koji će predstavljati Leskovac u budućnosti u najboljem svetlu”, kazao je za „Jugmediu” Cvetanović.

Za popularnu glumicu ističe da je ona jedan deo svog života i školovanja provela u Leskovcu i da nikada nije zaboravila na ovaj grad.

„Uvek iskoristi priliku da ga pomene u pozitivnom svetlu i da promoviše Leskovac onako kako ona to najbolje zna i ume”.

Novčane nagrade biće dodoeljene ove godine svršenim studentima iz Leskovca sa najbojim prosečnim ocenama.

(Kraj)dum
Pogledaj vesti o: Sloboda Mićalović,   Penzija

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sloboda Mićalović i dekanima Oktobarske nagrade

Izvor: Akter, 06.Okt.2015

Oktobarsku nagradu u vidu medalje povodom Dana Leskovca, biće dodeljena glumici Slobodi Mićalović, koja je osnovnu i srednju školu završila u Leskovcu, potvrđeno je danas agenciji Beta..Istu nagradu, koja je inače druga po važnosti u Leskovcu, dobiće i četiri dekana fakulteta Niškog univeziteta...

Nastavak na Akter...

Slobodi Mićalović oktobarska nagrada

Izvor: Blic, 06.Okt.2015

Oktobarsku nagradu u vidu medalje, druge po važnosti nagrade povodom Dana Leskovca, dobiće ove godine popularna glumica Sloboda Mićalović...Glumica koja je osnovnu i srednju školu završila u gradu na Veternici nedavno je snimala film „Na mlečnom putu“ Emira Kusturice...Inače, Istu nagradu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.