Sloboda Mićalović o svojim snovima i dostignućima

Izvor: Story, 11.Mar.2015, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloboda Mićalović o svojim snovima i dostignućima

Novo izdanje emsijie 30 minuta u kojoj gostuje glumica Sloboda Mićalović biće na programu u petak 13. marta od 20:30h na Art Kanalu

Dejan Jelača i Sloboda Mićalović, foto: Promo

Autor i voditelj emsisije 30 minuta, Dejan Jelača, razgovarao je sa svojom ovonedeljnom gošćom, glumicom Slobodom Mićalović >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << o njenoj novoj predstavi Čudo u Šarganu u kojoj je ostvarila lik Jagode. Sloboda kaže da je ova uloga za nju nešto potpuno novo, ali da publika i voli da je vidi u drugačijim ulogama.

Priznaje da joj nije bilo lako da napravi ovaj lik i da je htela u par navrata da vrati ulogu, ali da se ipak izborila do kraja. Jedna od njenih omiljenih uloga je u mjuziklu Čikago i raduje se što se bliže njenom 250. izvođenju. Sa velikim poštovanjem i ljubavlju govorila je i o svom profesoru glume Predragu Bajčetiću.

Sloboda kaže da joj najviše nedostaje rad na tv seriji Ranjeni orao, ali otkriva i šta sa ove vremenske distance misli o liku Anđelke Bojanić koji je tumačila u ovoj seriji.

Svoj veliki san ostvarila je kada je zaigrala u novom filmu Emira Kusturice Na Mlečnom putu, priznavši da jedva čeka nastavak snimanja, ali i otkrivši da nije mogla da veruje kada je dobila poziv za ovaj projekat.

Za gledaoce emisije 30 minuta, Sloboda je izjavila da njeno okruženje često misli da je nerealna i da mašta o nedostižnom, ali tvrdi da je veoma radoznala, te da uvek gleda napred, želi više i drugačije...

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.