Sloboda Mićalović: Ne mogu da zamislim život van Srbije!

Izvor: Svet plus, 24.Jan.2022, 17:15

Sloboda Mićalović: Ne mogu da zamislim život van Srbije!

Sloboda Mićalović je jedna od najpoznatijih srpskih glumica kojoj su mnoga vrata u inostranstvu otvorena ali ona priznaje da ne može da zamisli život van Srbije.

Glumica Sloboda Mićalović će se nakon 15 godina igranja oprostiti od mjuzikla "Čikago", a otkriva i zašto trenutno ne želi karijeru u inostranstvu.

- Predstava se igra 15 godina i ovo će biti 300. izvođenje. Mjuzikl će se igrati i dalje, ali ću ja svoje cipele prepustiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nekoj mlađoj koleginici - rekla je Mićalovićeva.

Krajem protekle godine izašao je njen novi film "Suncokret" u Kazahstanu, ali ona priznaje da ne razmišlja o međunarodnom tržištu.

- Moj život je ovde, moja deca idu u školu, imam obaveze, prioritet mi zasad nije inostranstvo. I ovo do sada što sam imala iskok je i bilo je božanstveno, ali je baš dugo trajalo i teško mi je da sve uklopim - istakla je u emisiji "Ekskluziv" Sloboda Mićalović, koja ima ćerke Milu i Veru.
Pogledaj vesti o: Sloboda Mićalović

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.