Izvor: Blic, 27.Feb.2024, 21:01

SLOBODA MIĆALOVIĆ ODUVALA NA CRVENOM TEPIHU Pojavila se u dugoj, crnoj haljini, a Ivanu Bosiljčiću društvo pravi Jelena: "Ponosna sam na njega"

Večeras u MTS dvorani, u okviru Glavnog takmičarskog programa 52. Festa, održaće se premijera filma „Jorgovani“ reditelja Siniše Cvetića, sa Slobodom Mićalović i Ivanom Bosiljčićem u glavnim ulogama.
Pogledaj vesti o: Sloboda Mićalović,   Ivan Bosiljčić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bosiljčić na crvenom tepihu sa stvarnom i filmskom suprugom: Jelena i Sloboda ukrale pažnju zbog onoga što nose na sebi

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024

Publika je čekala ovaj trenutak...Večeras je u okviru 52. izdanja FEST-a održana premijera domaćeg filma "Jorgovani", režisira Siniše Cvetića, koji je spojio Slobodu Mićalović i Ivana Bosiljčića...Mnoge poznate ličnosti došle su kako bi prisustvovale premijeri pomenutog ostvarenja,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.