Ovako Sloboda Mićalović uživa sa bliznakinjama

Izvor: Blic, 06.Mar.2017, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako Sloboda Mićalović uživa sa bliznakinjama

Glumica Sloboda Mićalović se nakon šetanja brojnim crvenim tepisima sa Monikom Beluči zbog filma "Na mlečnom putu" u potpunosti posvetila porodici.

Kako su joj ćerke Vera i Mila nedostajale zbog brojnih poslovnih obaveza koje je imala poslednjih meseci, ona se sada ne odvaja od njih. Glumica je svoje bliznakinje naučila da voze rolere, pa sa njima poslednje zimske dane provodi u parku.

Dok njene naslednice uživaju na čistom vazduhu i novom sportu, ona ih u stopu prati. Sloboda, koja ima ćerke sa kolegom Vojinom Ćetkovićem, nedavno je priznala da Veri i Mili bude drago kada se nađu u novinama.
Pogledaj vesti o: Sloboda Mićalović

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.