Izvor: Blic, 04.Okt.2017, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO LI JE NJEN VOJIN REAGOVAO NA OVE SCENE... Sloboda Mićalović U ZANOSU sa Andrijom Miloševićem

U novoj seriji "Mamini sinovi", i to već u prvoj epizodi, imali smo prilike da vidimo kadrove u kojima poznata glumica koketira sa kolegom, da bi malo potom otišli korak dalje.

Sloboda Mićalović i Andrija Milošević odradili su profesionalno ono što se od njih tražilo, a publika je mogla da vidi scene u kojima razmenjuju nežnosti.

Koketirali su, da bi ga u jednom trenutku zgrabila i krenula da ga sočno poljubi.

Do poljupca, pak, nije došlo, jer su ih prekinuli u zanosu, a pitanje je da li je Slobodinom suprugu Vojinu Ćetkoviću bilo svejedno dok je gledao ove kadrove na malim ekranima.
Pogledaj vesti o: Sloboda Mićalović

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VOJINU NECE BITI SVEJEDNO SLOBODA MICALOVIC I ANDRIJA MILOSEVIC U VRELIM ZAJEDNICKIM SCENAMA

Izvor: medio.rs, 04.Okt.2017

U novoj seriji "Mamini sinovi", i to već u prvoj epizodi, imali smo prilike da vidimo kadrove u kojima Sloboda Mićalović koketira sa Andrijom Miloševićem, da bi malo potom otišli korak dalje...Glumica i njen kolega su odradili profesionalno ono što se od njih tražilo, a publika je mogla da vidi...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.