Godinama nosi epitet NAJLEPŠE ŽENE u Srbiji, a i ima i dobru GENETIKU! Ovako izgleda MAJKA SLOBODE MIĆALOVIĆ

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023, 15:27

Godinama nosi epitet NAJLEPŠE ŽENE u Srbiji, a i ima i dobru GENETIKU! Ovako izgleda MAJKA SLOBODE MIĆALOVIĆ

Važi za najlepšu ženu na ovim prostorima.

Sloboda Mićalović važi za jednu od najlepših glumica na svetu, a osim toga veoma je uspešna u svom poslu, dok se producenti otimaju oko nje. Ništa manje nije uspešna ni njena sestra Dragana, koja je jednako poznata u svetu glume.

Sestre su glumački talenat nasledile od oca, koji se takođe bavio glumom. Međutim, od majke su pokupile lepotu kojoj se svi dive.

Dok Sloboda neprstano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oduševljava javnost fotografijama bez šminke, Dragana je na svom Instagramu podelila sliku sa majkom.

Tom prilikom, pokazala je na koga su ona i Sloboda tako lepe. Posebnu pažnju privukla je činjenica da majka popularnih glumica, Milica Mićalović, izgleda veoma mladoliko.

A post shared by Dragana Mićalović (@hipokampelefentokamela)

Sloboda i Dragana imaju još jednu sestru, Mirjanu koja nije javna ličnost.

- Ona je završila muzičku akademiju, a radi u EPS. Krenula je nekim ‘normalnim’ putem, ima dve devojčice. U našoj kući su tri ćerke, imam četiri sestričine, nemamo nijednog dečaka - ispričala je Dragana svojevremeno, za 24sedam.
Pogledaj vesti o: Sloboda Mićalović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.