BOBO, LEPOTICE! Sloboda Mićalović zapalila mreže FOTOGRAFIJOM, blista, a ovaj detalj se izdvaja (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 23:36

"BOBO, LEPOTICE!" Sloboda Mićalović zapalila mreže FOTOGRAFIJOM, blista, a ovaj detalj se izdvaja (FOTO)

Glumica je jedna od najleših, ali i izuzetno negovanih dama na našoj javnoj sceni.

Glumica Sloboda Mićalović važi za jednu od najlepših žena na našoj javnoj sceni. Sloboda je aktivna na društvenoj mreži Instagram i često objavljuje fotografije i prizore iz života.

Nije joj strano ni da se na diskretan način pohvali svojim izgledom. Glumica neguje prirodnu lepotu, ali takođe izuzetno vodi računa o zdravlju kose i kože, zbog čega gotovo uvek blista. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Tako je i ovoga puta.

Sloboda je na Instagramu podelala fotofije na kojima se vidi njen desni i levi profil dok pozira u svečanoj crnoj haljini koja otkriva negovan vrat i dekolte.

"Bobo lepotice.", "Ne menjaš se!", "Prirodno lepa.", "Oj devojko, pitoma ružice, kada si rasla, na šta si gledala?", "Svaka kočšica na mestu, mišić, o lepoti i da ne govorimo!", samo su neki od mnogobrojnih komentara pratilaca.

Објава коју дели Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba)
Pogledaj vesti o: Sloboda Mićalović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.