Vljora POTPUNO POLUDELA zbog patrijarha i Asada! Evo kako se NALUPETALA Tačijeva šaptačica (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2019, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vljora POTPUNO POLUDELA zbog patrijarha i Asada! Evo kako se NALUPETALA Tačijeva šaptačica (FOTO)

Patrijarh Irinej je posetio bratski i mučenički sirijski narod, a njegova jučerašnja poseta predsedniku Bašaru al Asadu ne prestaje da nervira zapadne satrapije poput takozvanog Kosova.

Prvi je reagovao ministar spoljnih poslova lažne države Bedžet Pacoli, koji je u besu i nemoći izlio sve svoje frustracije na svom tviter nalogu.

On je napisao da je Asad u goste primio patrijarha koji vodi crkvu čiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su zvaničnici devedesetih blagosiljali ratne zločince i koja drži srpsko društvo u "paralelnom svetu".

"Treba da poseti Račak, Izbicu i Krušu i susretne se sa preživelima. Sram ga bilo!", napisao je Pacoli.

Odmah za njim se oglasila i Vlora Čitaku, ambasadorka takozvanog Kosova u Vašingtonu. Njeni stavovi su naravno isti kao i stavovi američkog šerifskog establišmenta kome služi, pa je i ona "zgađena" sastankom poglavara crkve jedne nezavisne države i predsednika druge nezavisne države. Dve države čija je nezavisnost tako dugo trn u oku Amerikancima.

Patriarch Irinej will visit a number of holy places the monastery of Sidnaya, north of Damascus, several villages in the 'Valley of Christians' near Homs, and the monastery of St. Belmana in the province of Tartous on the Syrian coast. 🇷🇸☦️🇸🇾 pic.twitter.com/MMCRuNGsPn

— Who are the Enemies of Serbs? (@EnemiesOFSerbs) June 1, 2019

"Bašar al Asad je primio u posetu patrijarha Irineja, poglavara Srpske pravoslavne crkve. Pokušajte to da zamislite" napisala je Vlora na svom fejsbuk nalogu.

Šta drugo reći osim da je za pohvalu što albanski lideri imaju vremena da prate međunarodne posete poglavara SPC. Verovatno u svojoj bezgraničnoj paranoji vide neku veliku pravoslavnu zaveru predsednika Asada i patrijarha Irineja.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.