UN: Dogovor o primirju podsticaj za mirovne pregovore u Siriji

Izvor: RTS, 08.Jul.2017, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UN: Dogovor o primirju podsticaj za mirovne pregovore u Siriji

Ujedinjene nacije pozdravile su dogovor koji su SAD i Rusija postigle o primirju na jugozapadu Sirije, navodeći da će to pomoći predstojećim mirovnim pregovorima.
Zamenik specijalnog izaslanika UN za Siriju Remzi Ezeldin Remzi izjavio je da dogovor o primirju koji je postignut u petak u Hamburgu predstavlja korak napred u ispravnom pravcu.

Remzi se nada da će i za druge oblasti u Siriji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << biti postignuti slični dogovori u cilju sprečavanja nasilja.
Zvaničnik Ujedinjenih nacija je govorio u Damasku, uoči nove runde mirovnih pregovora u ponedeljak u Ženevi pod okriljem UN.
Primirje će stupiti na snagu u nedelju po sirijskom vremenu, rekli su u petak zvaničnici SAD i vlade Jordana, koji je takođe uključen u sporazum.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UN: Dogovor o primirju na jugozapadu Sirije podsticaj za mirovne pregovore

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Jul.2017

Ujedinjene nacije (UN) pozdravile su danas dogovor koji su SAD i Rusija postigle o primirju na jugozapadu Sirije, navodeći da će to pomoći predstojećim mirovnim pregovorima...Zamenik specijalnog izaslanika UN za Siriju Ramzi Ramzi izjavio je da dogovor o primirju koji je postignut u petak u Hamburgu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

UN: Dogovor o primirju na jugozapadu Sirije podsticaj za mirovne pregovore

Izvor: Blic, 09.Jul.2017, 00:42

Ujedinjene nacije (UN) pozdravile su juče dogovor koji su SAD i Rusija postigle o primirju na jugozapadu Sirije, navodeći da će to pomoći predstojećim mirovnim pregovorima...Zamenik specijalnog izaslanika UN za Siriju Ramzi Ramzi izjavio je da dogovor o primirju koji je postignut u petak u Hamburgu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.