Putin udario na džihadiste: Ruska podmornica ispalila četiri krstareće rakete na mete ISIS-a u Palmiri

Izvor: Telegraf.rs, 31.Maj.2017, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin udario na džihadiste: Ruska podmornica ispalila četiri krstareće rakete na mete ISIS-a u Palmiri

Ruska podmornica ispalila je četiri krstareće rakete na mete ISIS-a u Palmiri, a rakete su tom prilikom uništile tešku vojnu opremu i ubile borce Islamske države, piše RT.

Oprema i ljudstvo koje je tokom ovog napada uništeno, Islamska država premestila je iz svog uporišta Rake u Palmiru, javlja Rusko ministarstvo odbrane i dodaje da su sve ciljane mete pogođene.

Ruski vojni brodovi, frigata zvana Admiral Esen i podmornica Krasnodar, ispalili su krstareće rakete tipa >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << "Kalibr" na borbena vozila i vojnike ispred sirijskog grada Palmire.

Rakete su ispaljene iz istočnog Mediterana, a prema saopštenju ruskog ministarstva odbrane, rakete su ispaljene na istočnu oblast Palmire.

Pre ove akcije, navodi RT, turske, američke i izraelske vojne snage dobile su upozorenje o nastupajućem napadu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RT: Ruska fregata i podmornica ispalile četiri krstareće rakete na teroriste kod Palmire

Izvor: Vostok.rs, 31.Maj.2017

Izvor: Vostok, RT. . "Projektili su uništili tešku tehniku i likvidirali teroriste koji su prebačeni iz svojog uporišta Rake, prema Palmiri", saopštilo je Ministarstvo odbrane Ruske Federacije.. . "Ruski ratni brodovi i fregata po imenu "Admiral Esen" i podmornica "Krasnodar", ispalili su...

Nastavak na Vostok.rs...

Rusi s Mediterana ispalili rakete na Palmiru

Izvor: Press, 31.Maj.2017

Ruska vojska saopštila je da su njeni ratni brodovi u Sredozemnom moru ispalili četiri krstareće rakete na pozicije Islamske države (ID) u Siriji. . Foto:B92.net. Ratni brodovi "Admiral Esen" i podmornica "Krasnodar" ispalili...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.