Peskov: Problem za ruske vojnike tokom operacija u Siriji bio rad tehnike

Izvor: Vostok.rs, 12.Maj.2016, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peskov: Problem za ruske vojnike tokom operacija u Siriji bio rad tehnike

Osnovni problem za ruske vojnike tokom operacija u Siriji bio je rad tehnike, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Ruski predsednik Vladimir Putin na vojnoj paradi u čast 71. godišnjice pobede u Velikom otadžbinskom ratu.

„Ovo je informacija prilično službenog karaktera. Ali, pre svega, govori se o funkcionisanju opreme, radu različitih tehničkih sredstava. I, naravno, ovo iskustvo se trenutno analizira da bi se došlo do neophodnih poboljšanja ovih tehničkih uređaja“, dodao je Peskov.

Peskov je rekao da se za više informacija treba obratiti Ministarstvu odbrane.

Ranije je predsednik Rusije Vladimir Putin održao sastanak sa rukovodstvom vojske i odbrambene industrije. Putin je rekao da je operacija u Siriji pokazala niz nedostataka u oružanim snagama. Predsednik nije naveo konkretne primere slučajeva, naglašavajući da je potrebno sprovesti temeljnu istragu svih problema.

Čitajte više na Ruski vazdušni udari u Siriji - iz minuta u minut

Pogledaj vesti o: Vojna parada

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.