PRIZNANjE IZ „BI-BI-SIJA“: Izrežirani snimci “žrtava” u Siriji

Izvor: Večernje novosti, 14.Feb.2019, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIZNANjE IZ „BI-BI-SIJA“: Izrežirani snimci “žrtava” u Siriji

Producent britanske televizije Rijam Dalati rekao da uopšte nije bilo poginulih posle hemijskog napada u Dumi PRODUCENT sirijske redakcije „Bi-Bi-Si“ Rijam Dalati priznao je da su snimci u bolnici nakon hemijskog napada u sirijskom gradu Dumi bili izrežirani.Pročitajte još: NAPAD AMERIČKIH KOALICIONIH SNAGA U SIRIJI: Pogođen kamp sa civilima; 70 mrtvih i ranjenih- Nakon šest meseci istrage bez sumnje mogu da potvrdim da je scena u bolnici u Dumi bila izrežirana. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Tamo nije bilo žrtava - napisao je on na svom Tviter nalogu.Kako je rekao, prilikom napada uopšte nije korišćena supstanca sarin, ali svakako je neophodno sačekati rezultate Organizacije za zabranu upotrebe hemijskog oružja, kako bi se utvrdilo da li je neka druga supstanca korišćena.Pročitajte još: RUSIJA O RATU U SIRIJI: Amerika štiti teroristePodsetimo, zapadne zemlje su optužile sirijske snage da su izvršile napad hemijskim oružjem na grad Dumu u Istočnoj Guti.Kao dokaz su iskorišćeni snimci na kojima se vide ranjeni građani Dume i doktori koji pokušavaju da im spasu živote.(rs.sputniknews.com)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Producent „Bi-Bi-Sija“ priznao da je hemijski napad u sirijskoj Dumi izrežiran

Izvor: Vostok.rs, 14.Feb.2019

Producent sirijske redakcije „Bi-Bi-Si“ Rijam Dalati priznao je da su snimci u bolnici nakon hemijskog napada u sirijskom gradu Dumi bili izrežirani.. „Nakon šest meseci istrage bez sumnje mogu da potvrdim da je scena u bolnici u Dumi bila izrežirana. Tamo nije bilo žrtava“, napisao...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.