Najmanje 13 poginulih u centralnom delu Sirije

Izvor: Studio B, 19.Maj.2013, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmanje 13 poginulih u centralnom delu Sirije

Najmanje 13 osoba, među kojima i pobunjenici, poginuli su u bombardovanju sirijske vojske grada Kuseir u centralnom delu zemlje, saopštila je sirijska Opservatorija za ljudska prava.

"Posle dva dana mira, vazduhoplovstvo je žestoko bombardovalo grad Kuseir od rano jutros", rekao je direktor Opservatorije Rami Abdel Rahman.   

"Najmanje 13 muškaraca, među kojima i pobunjenici, poginulo je u bombardovanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << artiljerije i raketa vojske", dodala je Opservatorija koja prikuplja informacije iz vojnih i bolničkih izvora.   

U saopštenju se dodaje da vojska već nekoliko nedelja pokušava da preuzme kontrolu Kuseira koju drže pobunjenici.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mirovna konferencija moguća početkom juna

Izvor: Danas, 19.Maj.2013

Najmanje 13 osoba, među kojima i pobunjenici, poginuli su juče u bombardovanju sirijske vojske grada Kuseir u centralnom delu zemlje, saopštila je sirijska Opservatorija za ljudska prava. „Posle dva dana mira, vazduhoplovstvo je žestoko bombardovalo grad Kuseir od rano jutros“, rekao je direktor...

Nastavak na Danas...

Poginulo 23 pripadnika Hezbolaha

Izvor: B92, 20.Maj.2013, 14:28

Bejrut -- Najmanje 23 pripadnika libanskog šiitskog pokreta Hezbolah poginuli su u sukobima sa sirijskim pobunjenicima u Kuseiru, gradu u centralnom delu Sirije..."Pouzdani izvori su saopštili da su 23 pripadnika Hezbolaha ubijena i 70 povređeno juče u sukobima u Kuseiru", navela je ta organizacija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.