Može Miloje i bez Marina, nova pobeda!

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2020, 00:09

Može Miloje i bez Marina, nova pobeda!

Nedavno je nastavljeno takmičenje u Premijer ligi Saudijske Arabije, a ekipa Vladana Milojevića počela je da ređa pobede.

Ovog vikenda na programu je bilo 24. kolo tamošnjeg šampionata, a Milojevićev Al Ahli je kao gost večeras savladao ekipu Al Itihada rezultatom 2:1.

Ponovo u sastavu nije bilo Marka Marina, a u njegovom odsustvu glavnu ulogu preuzeo je sirijski napadač Omar Al Soma.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je bio dvostruki strelac za Al Ahli u ovom meču, pogađao je u 30. i 64. minutu, a jedini gol za Al Itihad je postigao Al Malki u finišu prvog poluvremena.

Milojevićev tim je tako stigao do druge uzastopne pobede i sada se nalazi na trećem mestu na tabeli sa 43 boda. Vodeći je Al Hilal sa 54, uz meč manje, a drugi je Al Nasr sa 45 bodova, takođe uz utakmicu manje.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.