Izvor: Radio 021, 10.Avg.2020, 08:29

Vojvodina preko Voždovca do prve prvenstvene pobede

Fudbaleri Vojvodine ostvarili su prvu prvenstvenu pobedu, pošto su na gostovanju u Beogradu savladali ekipu Voždovca, rezultatom 3:1.

Strelci za Vojvodinu bili su Bojić u šestom, Saničanin u 27. i Gemović u 32. minutu, dok je jedini gol za domaćina postigao Gajić u 54. minutu.

Voša je veoma brzo stigla do vođstva, već u šestom minutu, kada je Nikola Drinčić ubacio loptu pred peterac Voždovca, gde je odlično utrčao Petar Bojić, koji je prosledio loptu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u mrežu.

Igrali su napadački izabranici Nenada Lalatovića i to se isplatilo u 27. minutu. Ponovo je asistirao Drinčić, ovog puta iz kornera, a Saničanin je glavom prosledio loptu u mrežu, upisujući svoj drugi gol ove sezone.

Samo pet minuta kasnije crveno-beli su poveli sa 3:0. Nakon dubinskog pasa Andrića, loptu u šesnaesterac je ubacio Vukadinović i tu je ona stigla do Bojića. Šutirao je Bojić iz prve, lopta je pogodila stativu, ali je imao sreće igrač Vojvodine, jer se odbila do njega. Bojić ju je prosledio do Gemovića, koji je potom postigao treći gol za Novosađane.

Voždovac je smanjio zaostatak u 54. minutu. Posle izvođenja kornera do lopte je došao Gajić, koji je zatresao mrežu Vojvodine.

Bilo je do kraja meča još nekoliko prilika za Vojvodinu, ali nedovoljno opasnih da dovedu do većeg vođstva.

Posle tri kola, dva remija i jedne pobede, Voša je deveta na tabeli. U narednom kolu, 15. avgusta, Vojvodina će dočekati ekipu Mladosti.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

VIDEO: Vojvodina preko Voždovca do prve prvenstvene pobede

Izvor: Radio 021, 10.Avg.2020

Fudbaleri Vojvodine ostvarili su prvu prvenstvenu pobedu, pošto su na gostovanju u Beogradu savladali ekipu Voždovca, rezultatom 3:1...Strelci za Vojvodinu bili su Bojić u šestom, Saničanin u 27. i Gemović u 32. minutu, dok je jedini gol za domaćina postigao Gajić u 54. minutu...Voša je veoma...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.