Izvor: RuskaRec.ru, 01.Feb.2017, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov: Spremni smo da razgovaramo sa SAD o zonama bezbednosti u Siriji

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov je, komentarišući ideju administracije SAD Donalda Trampa o zonama bezbednosti u Siriji, izjavio da je Moskva spremna da razgovara o tome. Tramp: Zajedno sa Rusima ćemo „isprašiti” ID Prema njegovim rečima, govoreći o zonama bezbednosti, Amerikanci su zainteresovani za smanjenje broja migranata koji iz regiona, uključujući >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << Siriju, odlaze na Zapad. Lavrov je istakao da u ideji o zonama bezbednosti u Siriji ne vidi pokušaj da se ponovi „žalosni libijski scenario”. Ministar je dodao da administracija Donalda Trampa treba da konkretizuje svoj predlog. Puškov: Obamina politika u Siriji zbrisana u trenu Lavrov je takođe izjavio da je Moskva uverena da će sa SAD uspeti da uspostavi kvalitetan dijalog o Siriji, kao i o Libiji i Jemenu, čim definitivno bude formirano rukovodstvo Stejt departmenta, prenosi „Vzglяd”.

Nastavak na RuskaRec.ru...






Povezane vesti

OBAMA IH BOMBARDOVAO, ONI NAPADAJU TRAMPA: Barak je prvi zabranio ulazak migranata još pre 6 godina

Izvor: Kurir, 02.Feb.2017, 11:48

...Amerika je, dodaje Raković za Sputnjik, u mnogo manjoj meri bila spremna da primi izbeglice sa Bliskog istoka nego što je to bila Evropa..„Tramp je svakako dobio vruć krompir u ruke Rekao je da je čitav rat u Siriji i izbeglička kriza uzrokovan od strane prethodne američke administracije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.