Izvor: RuskaRec.ru, 12.Apr.2017, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov: SAD izgleda čuvaju „Nusru” u Siriji za rušenje Asada

Rusija neprekidno stiče utisak da Sjedinjene Države čuvaju islamiste iz El Nusre u Siriji kako bi pokušale da sruše predsednika Bašara Asada, izjavio je ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov posle pregovora sa državnim sekretarom SAD Reksom Tilersonom.
Rušeći režim u Damasku, mogli bi da izgube rat protiv terorista, rekao je Lavrov, prenosi „Vzglяd”. 
U Moskvi završeni pregovori Lavrova i Tilersona
Tilerson je pre toga na konferenciji izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << da Asad treba da ode, ali da njegov odlazak treba da bude organizovan.
Kako je ranije saopšteno, odredi El Nusre dejstvuju između ostalog u rejonu idlibskog Han Šejhuna, gde se navodno dogodio hemijski napad. 

Nastavak na RuskaRec.ru...






Povezane vesti

Lavrov Tilersona podsetio na NATO agresiju na Jugoslaviju

Izvor: Vostok.rs, 12.Apr.2017

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov na pres konferenciji sa državnim sekretarom SAD Reksom Tilersonom je govorio o raketnom napadu SAD na Siriju i podsetio ga na prethodne vojne avanture Vašingtona širom sveta i istakao napad na suverenu državu Jugoslaviju, a koji je izveden bez saglasnosti...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.