Izvor: Vostok.rs, 12.Feb.2019, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izraelski tenkovi uništili bolnicu u Siriji

Bolnica u sirijskoj provinciji Kunejtra uništena je tenkovskom vatrom iz Izraela. Meta napada je bila i opservatorija, javlja državna televizija Sirije.
„U napadu je bolnica u Kunejtri uništena sa nekoliko topovskih granata. Meta napada je bila i opservatorija u Džubata el Hašabu“, javila je televizija „Ihbarija“.    
Prema podacima te televizije, granatirano je i područje Tel el Darija.     Guverner provincije Kunejtra Hama Dbajat je rekao za RIA Novostida su izraelski tenkovi ispalili pet granata ka provinciji.  Čitajte više na Situacija u Siriji - iz minuta u minut

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruski vazdušni udari u Siriji - iz minuta u minut - 11.02.

Izvor: Vostok.rs, 12.Feb.2019

  . . Pregled dešavanja na ratištu u Siriji za 11.02. Izraelski tenkovi uništili bolnicu u Siriji  - Bolnica u sirijskoj provinciji Kunejtra uništena je tenkovskom vatrom iz Izraela. Meta napada je bila i opservatorija, javlja državna televizija Sirije.. „U napadu je bolnica u...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.