Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jul.2016, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džihadisti ID oborili sirijski avion, pilot ubijen (VIDEO)

DAMASK - "Islamska država" tvrdi da je oborila avion sirijske vojske u istočnoj provinciji Deir el Zor i da je pilot ubijen.

Na video-snimku koji je objavila medijska grupa Amak, bliska "Islamskoj državi", prikazana je olupina aviona u plamenu i tijelo pilota obješeno na stub, prenosi AP.

"Sirijska opservatorija za ljudska prava", sa sjedištem u Britaniji saopštila je da su militanti oborili avion blizu vojnog aerodroma u Deir el Zoru, koji se nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << pod kontrolom vladinih snaga.

U saopštenju "Opservatorije" se navodi da su militanti naknadno "razapeli" tijelo pilota. Nije poznato kada je avion oboren.

#Video by Aamaq showing wreckage of MiG-23 SAA jet downed by #ISIS south Deir Ezzor. Pilot killed.. #Syria pic.twitter.com/FHcsLZwjq6

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Džihadisti tvrde: Oborili smo sirijski avion!

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jul.2016

Teroristička organizacija Islamska država objavila je da je oborila sirijski vojni avion u provinciji Dejr el Zor. Ovu informaciju preneo je informacioni portal SITE, koji prati sajtove radikalnih islamskih grupa...Agencija "Amak“ koja se nalazi pod kontrolom džihadista objavila je na internetu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.