DŽIHADISTI SNIMILI SVOJ JEZIVI KRAJ: Mislili su da su sigurni, a sirijska artiljerija ih RAZNELA U PARAMPARČAD (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2019, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽIHADISTI SNIMILI SVOJ JEZIVI KRAJ: Mislili su da su sigurni, a sirijska artiljerija ih RAZNELA U PARAMPARČAD (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Ruska vojska sinoć je objavila da će jednostrani prekid vatre koji se odnosi samo na sirijsku vojsku, stupiti na snagu jutros u oblasti Idlib.

Grupa pobunjenika džihadista snimala se u južnom Idlibu kada ih je raznela Sirijska arapska armija (SAA).

Sirijska armija je kasnije preuzela telefon jednog od džihadista nakon što su zauzeli to područje.

Vazdušni napadi na Idlib na severozapadu Sirije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prekinuti su, prema ranijem dogovoru o stupanju na snagu primirja koje je najavila Rusija.

- Nema ratnih aviona na nebu i vazdušni napadi su prestali - rekao je Rami Abdel Rahman.

Rahman je rekao i da su sukobi između Sirijske vojske i pobunjenika na prilazima te oblasti takođe prestali posle stupanja na snagu jednostranog primirja oko 6.00 po lokalnom vremenu, ali da su nastavljeni ispaljivanje raketa i artiljerijska paljba.

Dešavanja u Siriji, Iraku i Jemenu možete pratiti OVDE.

BONUS VIDEO: SMRTONOSNE "MUNJE": Ovo su NAJOPASNIJI avioni današnjice, a za neke ćete sada PRVI PUT DA ČUJETE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.