Čitava Sirija bez struje i interneta

Izvor: Blic, 03.Mar.2016, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitava Sirija bez struje i interneta

Sirijski državni mediji objavili su danas da je u čitavoj državi, uključujući i glavni grad Damask, iz nepoznatog razloga nestalo električne energije, a delimično je pala i internetska mreža.

"Struja je nestala u svim pokrajinama", saopštila je novinska agencija SANA, pozivajući se na izvore iz Ministarstva energetike.

"Radimo na tome da utvrdimo uzrok pada elektroenergetske mreže", navodi se u saopštenju.

Sirijski državni mediji su takođe izvestili da je došlo do delimičnog poremećaja u radu Interneta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Teroristi pogodili elektranu u Siriji, cela zemlja ostala bez struje

Izvor: Večernje novosti, 03.Mar.2016

Izvor u Ministarstvu energetike Sirije saopštio je da su teroristi gađali elektranu, što je izazvalo prekid u napajanju energije u čitavoj zemlji. Teroristi su pogodili raketom elektranu u provinciji Hama, rekao je Sputnjiku izvor u Ministarstvu energetike Sirije. „Teroristi su pogodili raketom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.