Čitava Sirija bez struje, delimično bez interneta

Izvor: B92, 03.Mar.2016, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitava Sirija bez struje, delimično bez interneta

Sirijski državni mediji objavili su danas da je u čitavoj državi iz nepoznatog razloga nestalo električne energije, a delimično je pala i internetska mreža.

"Struja je nestala u svim pokrajinama", saopštila je novinska agencija SANA, pozivajući se na izvore iz Ministarstva energetike.

"Radimo na tome da utvrdimo uzrok pada elektroenergetske mreže", navodi se u saopštenju, a preneo je Rojters, kome su svedoci potvrdili da u prestonici Damasku nema struje.

Sirijski državni mediji su takodje izvestili da je došlo do delimičnog poremećaja u radu Interneta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sirija postepeno dobija struju

Izvor: Mondo, 03.Mar.2016

Sirija postepeno dobija struju nakon što su teroristi granatirali elektranu u provinciji Hama što je izazvalo prekid napajanja električnom energijom u čitavoj zemlji, saopštilo je sirijsko Ministarstvo energetike...Foto: screenshot/youtube ilustracija..Kako se navodi, radovi na popravci mreže će...

Nastavak na Mondo...

U POTPUNOM MRAKU: Sirija ostala bez struje i interneta

Izvor: Kurir, 03.Mar.2016

Čitava zemlja ostala je danas iz još uvek nepoznatog razloga bez električne energije, a delimično i bez pristupa internetu, prenose sirijski državni mediji...Struja je nestala u svim pokrajinama a razlozi  još uvek nisu poznati, saopštila je novinska agencija SANA, pozivajući se na izvore iz...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.