Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Jan.2014, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Abdulah Gul: Za promenu politike prema Siriji

Turski predsjednik Abdulah Gul zatražio je promjenu politike turske vlade prema Siriji nakon višegodišnjih tenzija između Ankare i režima u Damasku. “Smatram da treba da preispitamo našu spoljnu i sigurnosnu politiku prema Siriji s obzirom na ono što se dešava južno od naše zemlje”, rekao je Gul turskim ambasadorima koji su se okupili u Ankari. U Turskoj je utočište našla sirijska opozicija, kao i stotine hiljada izbjeglica koje su zbog konflikta napustile svoje domove u Siriji. “Mi...
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Gul traži promjene turske politike prema Siriji

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jan.2014

ANKARA - Turski predsjednik Abdulah Gul zatražio je u utorak promjenu politike turske vlade prema Siriji nakon višegodišnjih tenzija između Ankare i režima u Damasku.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.