Iza kulisa koncerta: Severina Nataši čestitala udaju i posvetila pesmu “Prijateljice”

Izvor: Svet, 26.Feb.2015, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iza kulisa koncerta: Severina Nataši čestitala udaju i posvetila pesmu “Prijateljice”

Nataša Bekvalac bila je najzapaženija zvezda na koncertu Severine Vučković jer se po prvi put pojavila sa suprugom Ljubom Jovanovićem, što je izazvalo pravu histeriju među okupljenim novinarima. Iako se dugo spekulisalo da dve pevačice nisu u dobrim odnosima, Bekvalčeva je svojim sinoćnjim pojavljivanjem to demantovala, a sa sobom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je povela i ćerku Hanu i sestričinu Petru.
Da su odnosi među dve muzičke zvezde više nego dobri pokazala je Seve kada je pesmu “Prijateljice” posvetila Nataši. Na početku izvođenja kompozicije rekla je:
“Gde mi je Nataša?”

Bekvalčeva joj je mahnula iz prvog reda, a kada je Seve otpevala stih “Devojčice žene postale, a neke su se čak i udale”, pogledala je u pravcu Nataše i Ljube i rekla:
“Čestitam vam!”
Nataša je, inače, bila Severinin gost na koncertu u Areni 2010. godine i zajedno su otpevale baš ovu pesmu.
Tekst: Dragan D. Kecman
Foto: Vladimir Lukić

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Severina i Nataša buduće prije

Izvor: Svet, 27.Feb.2015, 10:56

Severina Vučković je, po svemu sudeći, već izabrala snajku za svog sina Aleksandra – ćerku Nataše Bekvalac, Hanu, koja je s majkom iz prvog reda pratila koncert hrvatske pop zvezde.. Naime, Seve je tokom koncerta sišla do prvog reda kako bi drugarici Nati otpevala pesmu “Prijateljice“, kojom...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.