Severina i Nataša buduće prije

Izvor: Svet, 27.Feb.2015, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina i Nataša buduće prije

Severina Vučković je, po svemu sudeći, već izabrala snajku za svog sina Aleksandra – ćerku Nataše Bekvalac, Hanu, koja je s majkom iz prvog reda pratila koncert hrvatske pop zvezde.
Naime, Seve je tokom koncerta sišla do prvog reda kako bi drugarici Nati otpevala pesmu “Prijateljice“, kojom joj je ujedno čestitala venčanje s Ljubomirom Jovanovićem. Potom je uhvatila sina >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Aleksandra za ruku, dovela ga ispred Natašine Hane i uzviknula:
“Sine, dođi da te upoznam sa ovom devojčicom. Vidi koliko je lepa!”
Severina je napravila ovu simpatičnu scenu u prepunom Sava centru, što je publika ispratila gromoglasnim aplauzom, a njen potez izmamio je osmeh i njene potencijalne prije Nataše, koja se oduševila kako koncertom tako i Aleksandrom.
“Severina je divna osoba, pažljiv prijatelj i veoma brižna i nežna majka. Moja deca i ja uživali smo sve vreme. Moje devojke su u krevetu već od 21 sat, ali ovo je bio presedan zbog koncerta. Seve je blistala, bila je magična, a Aleksandar je toliko lep i harizmatičan da smo, osim Severinom, ostale opčinjene i njegovom harizmom”, rekla je Bekvalčeva za Kurir.
Izvor: Kurir
Foto:Svet/Hello
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Severina bi ćerku Nataše Bekvalac za snaju!

Izvor: Tracara.com, 27.Feb.2015

Severina sebi našla snajku (foto: Hello) Osim što je održala spektakularni koncert u Sava centru, hrvatska pop zvezda Severina Vučković usred koncerta je sebi izabrala i snaju, malu Hanu ćerku Nataše Bekvalac i Dače Ikodinovića. Pevačica  je u toku koncerta sišla do prvog reda iz kog...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.