Vikend za džez, vino i sir

Izvor: OkRadio.rs, 16.Avg.2013, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vikend za džez, vino i sir

Sajam vina i gastronomije biće otvoren u petak na Letnjoj pozornici u Tvrđavi u Nišu. Sajam će trajati dva dana.   Na ovogodišnjem sajmu predstaviće se tridesetak renomiranih vinarija iz Srbije i inostranstva, kao i desetak malih i srednjih proizvođača specijalnih sireva i drugih gastronomskih specijaliteta.   Inače, u isto vreme u Tvrđavi se održava i Nišvil, festival džez muzike, koji traje do 18. avgusta.   U petak su na proramu Krug Vladice Stojiljkovića,  Damir Out Loud, Sergej Trifunović & Moondance Big Band, Ginger Baker Jazz Confusion, Bobby Carcasses, kao i Deca loših muzičara.   ...
Pogledaj vesti o: Nišville

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bogat program 2. festivalskog dana

Izvor: JužneVesti.com, 16.Avg.2013

Drugi dan “Nišvila” obeležiće nastupi bendova “Krug Vladice Sojiljkovića”, “Damir out loud” “Sergej i Big Band”, “Ginger Baker Jazz Confusion”, “Bobby Carcasses Band” i “DLM” na glavnoj bini od 19:30.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.